Fotoklubben Midtjylland

Fotoklubben Midtjylland i Herning består af en meget bred samling fotointeresserede. Vi er en god blanding af unge, ældre, nybegyndere og mere erfarne fotografer, og der er plads til alle. Ligesom vi spænder vidt og bredt hvad angår alder og erfaring, så er interessen for foto bredt fordelt ud over emner som for eksempel:

• Action • Dyr • Koncert • Arkitektur • Reklame • Mode • Macro
• Model (M&K) • Natur • Portræt • Redigering oma.

Mange fotoklubber er de rene kaffeklubber, hvor kameraet sjældent kommer op af tasken. Sådan er det bestemt ikke i Herning, hvor vi nok kan betegnes som yderst fotoaktive. Vi fotograferer mere end vi snakker.

Kun meget sjældendt har vi noget, der minder om undervisning på programmet – for det er kun i fælleskab, vi kan løfte opgaverne med skaffe nogle interessante og gode fotomuligheder. Så forvent ikke at du kommer i aftenskole…

Bliv model

Kunne du tænke dig at være model for os så er vi interesserede. Det er lige meget om du er mand eller kvinde, tyk eller tynd, rød eller gul osv. Det handler om, at du er fotogen. Vi får mange henvendelser og vi kan desværre ikke sige ja til alle, men vi udvider løbende vores stab af faste modeller som vi kan øve os på. Modelarbejde er kun for dig, der ikke er alt for genert og dig, der er tålmodig og har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer. Klubben er en frivillig forening og vi kan derfor ikke aflønne for modelarbejde. Til gengæld får du og vi øvelse og erfaring ligesom du og os får nogle spændende billeder.

Vil du være med så er vi klar?

Er du interesseret i at vide mere om Fotoklubben Midtjylland, Herning, er du altid velkommen til kontakte os. Vi tilbyder normaltvis to prøveaftener, men i øjeblikket optager vi ikke nye medlemmer da vi har venteliste. Medlemskab gælder for et år af gangen, med start fra første prøveaften.

Vi mødes onsdage i ulige uger. Se bloggen og menupunktet ‘Program’ for information.

Kontakt os via konktaktformularen: http://www.fotoklubbenmidtjylland.dk/blog/kontakt-os/

eller send en mail til: kontakt @ fotoklubbenmidtjylland . dk .

Fotoklubben Midtjylland, Herning, holder til på Kulturellen/Huset No 7., Nørregade 7, 7400 Herning, lokale 2.03 og 2.04, hvor vi mødes til klubaften onsdag i ulige uger kl. 19-22.

Post sendes til formanden, Karsten Jensen.

Fotoklubben Midtjylland, Hernings fotoklub