Biler i mosen – indledende forberedelser

Når vi mødes næste gang i Fotoklubben er det med dæk, benzin og læderindtræk vi fokuserer på.

Det er Morten Høye, der er tovholder på aftenen med “biler i mosen”. Og det er ikke forsent allerede nu at begynde at hjælpe Morten Høye med de indledende forberedelser, hvis vi skal få noget ud af aftenen.

Så kender du nogen med et “fotogent” køretøj så snak med Morten Høye om det.

12 thoughts on “Biler i mosen – indledende forberedelser”

1. Vi har en taxa-vognmand i Frederiks, som samler på Corvetter. Jeg mener han har 4-5 stykker af slagsen, tilbage fra den første af slagsen (50’erne tror jeg), og op til de nye. Bl.a. en pumpet udgave med en temmelig brutal motor.
    Han stillede op med dem allesammen til en byfest for nylig, og kunne måske godt overtales til at stille op til en fotografering.
    Skal jeg prøve?

2. Henrik – det lyder super godt. Fedt hvis han kan komme med en muskelbil. Ellers har jeg ved at have en aftale i stand med autogalleriet – nærmere om det imorgen aften.

3. Også tak herfra for en super aften, selv vejret var der styr på 😉 og fedt med den energi og loooove brudeparrene stillede op med 🙂

4. Lise – selv tak, men kan du ikke lige fremover poste i den relevante tråd, så vi ikke “forurener” planlægningstråde med snak om andre klubaftener 🙂