Cewe sponsorerer Danmarks Nationalparkers store fotokonkurrence

 

Den 23.3.2014 lyder startskuddet på Nationalparkernes store fotokonkurrence, som finder sted i Danmarks tre nationalparker: Nationalpark Mols Bjerge, Nationalpark Vadehavet og Nationalpark Thy. Cewe Nordic sponsorerer flotte fotoprodukter til vinderne; 100 gratis fotos til alle deltagere – samt billeder til udstillinger i nationalparkerne.

 

De tre danske nationalparker rummer noget af Danmarks fineste og mest bevaringsværdige natur, og nu er der denne helt specielle lejlighed til at tage på fotoekskursion og gratis lære at tage gode billeder – og samtidig vinde flotte præmier!

Konkurrencebetingelser

Konkurrence er gratis og åben for alle, der kan lide at fotografere – eneste betingelser for de deltagende billeder er, at de skal være taget i en af de tre nationalparker i tidsrummet 23.3. – 25.5.2014 under hensyntagen til de syv konkurrence-kategorier.

Syv kategorier

Deltagerne i fotokonkurrencen skal forholde sig til en af syv kategorier. Hver deltager må indsende et foto i hver kategori pr. nationalpark. Så er du frisk på at tage rundt i landet, så kan du altså maksimalt deltage med 21 billeder i konkurrencen. De syv konkurrence-temaer er:

  • Fred og velbehag
  • Vand / Svøm
  • Luft / Flyv
  • Mennesket
  • Landskabet og tæt på
  • Fri kategori
  • Nationalparkdagen

Læs mere om konkurrencens struktur og de syv kategorier på http://nationalparkfoto.dk/workshops/

Gratis workshops i alle tre parker

I forbindelse med konkurrencen besøger fotografer fra fotografikurser.dk alle tre nationalparker og holder gratis fotoworkshops. Den første workshop handler om lys, landskab og kamera; den anden hedder menneske, makro og kamera. I forbindelse med hver workshop er der en fotovandring, hvor deltagerne kommer ud i landskabet og fotograferer.  Datoerne er:

  • Nationalpark Mols      Bjerge – 23.3. og 3.5.
  • Nationalpark      Vadehavet – 29.3. og 27.4.
  • Nationalpark Thy –      30.3. og 26.4.

 

Store præmier i fotokonkurrencen

Hovedpræmien er sponsoreret af Canon Danmark: et spritnyt højtydende 20.2 mp Canon 70D med tilhørende objektiv – fyldt med nyskabende features.

Førstepræmien i hver af de syv kategorier er fra Goecker. Her kan du vinde lækkert fotoudstyr – f.eks. fototasker, stativer og meget mere.

Cewe Nordic sponsorerer Cewe FOTOBØGER til kategorivinderne i alle tre parker.

 

Herforuden sponsorerer Cewe Nordic et valgfrit vægbillede til en værdi af kr. 3.000 til publikumsvinderen.

Alle deltagere i Naturparkernes fotokonkurrence tilgodeses ligeledes af Cewe Nordic: Hver konkurrencedeltager får 100 stk. gratis digitalbilleder på standardpapir i 10 cm format – så det betaler sig at være med!

Sidst men ikke mindst sponsorerer Cewe Nordic også alle billederne til udstillingerne, som skal pryde parkerne efter fotokonkurrencens afslutning.

Kåring af vinderne

Vinderne bliver offentliggjort den 10. juni 2014 på www.nationalparkfoto.dk

Juryen

Juryen består af stjernefotograf Tine Harden – to gange kåret som ”Årets Fotograf” – og to lokale jurymedlemmer. I Nationalpark Mols Bjerge er de lokale dommere fx den tv-kendte Morten DD fra Molslaboratoriet i Mols Bjerge og Nete Thomsen fra Nationalpark Mols Bjerge.

 

Læs mere på: Nationalparkernes Fotokonkurrences Facebookside (og webside).

Følg Nationalparkernes Fotokonkurrence

Der er rig mulighed for at følge med i hvad der sker i Nationalparkernes Fotokonkurrence

Hjemmesiden – www.nationalparkfoto.dk