Denne uges tema er “hardball”

Der skulle være mulighed for at skyde nogle seje billeder med våben og udstyr. Vi har allieret os med indehaverne af verdens største, indendørs hardballbane, som ligger i Karup.

En håndfuld af klubbens medlemmer stiller op med deres grej, og vi kan altså lave nogle forskellige opstillinger med 1-2 “krigere”.

Hardball-banen ligger i en nedlagt fabrik, som er blevet udbygget med en masse forskellige miljøer og forhindringer, som vi kan benytte os af.

Man skal ind i Karup by, og til højre ved indkørslen til skolen på Østergade. Lidt ud af Vallerbækvej, ligger den gamle fabrik skjult i skoven på højre hånd.

Vi mødes kl. 19, og går i gang med opstilling med at finde locations og stille op hurtigst muligt.

Skriv tilbage her på bloggen snarest muligt om din deltagelse

Deltager:

1: Henrik Juul Sørensen
2:

15 thoughts on “Denne uges tema er “hardball””

1. Jeg har lige snakket med hardball-drengene.

De kommer 9 mand med ALT, hvad de har af udstyr: masker, handsker, briller, pistoler, rifler osv. 😉

2. Det var fa’me en skuffelse af rang!
    Kl. 19:00 var der ikke kommet en eneste af hardball-drengene – ikke ÉN! Kl. 19:05 ankom 2 af dem, men ikke nogen af dem med nøgle. De kunne dog bekræfte, at dato og klokkeslet var korrekt ifølge deres Facebook-gruppe. Så alt var, som det skulle være.
    Efter 3 ubesvarede opkald til de 2 numre, jeg havde på hardball-klubbens bestyrelsesmedlemmer, fik jeg en sms fra formanden, at han havde glemt det, og var på vej.
    Jeg ringede ham op, og han sagde han kunne være fremme om 20-30 minutter, hvorefter vi aflyste.
    Øv øv øv!
    Det endte dog hyggeligt nok alligevel, da 5 af vores fremmødte klubmedlemmer tog imod min kaffeinvitation. Så der blev tid til lidt socialt gear-snak, og det er jo også godt nok en gang imellem.
    Jeg må konstatere, at en bekræftende telefonsamtale i mandags, og en Facebook-gruppe for hardball-klubben med masser af positive tilmeldinger, ikke var nok til at få lokket skydefolket ud af hullerne.
    Det kan jeg kun beklage, og håber at en god kop kaffe, og en hjemmebagt nøddekage kunne rette lidt op på skaden 😉

3. Øv at hører på jeres vejne, men fedt at I fik hygget lidt alligevel.. Surt at alle ikke kan holde en aftale.

4. Ja, surt med fremmødet, eller mangel på samme.
    Men synes nu det var en god aften alligevel.

Tak for kaffe – og hils endnu engang fruen og sig tak for kage, den var super 🙂