Fede biler

Morten Høye har fået lavet en aftale med autogalleriet, som stiller op med 4-5 biler til kørsel og still-billeder.

Der vil blive kørt på Industrivej Syd og Uldjydevej, og der vil være mulighed for at fotografere indendørs hos bilgalleriet.

Vi er måske heldige at få adgang til en tom hal – men mere info om det hvis det lykkedes.

Lyset forsvinder hurtigt, så det handler om at have en plan klar. Der vil være rigelige muligheder for alt fra fart-billeder til vidvinkel og makro.

Henrik Juul Sørensen har arrangeret at vognmand, Jens Damgaard, kommer med to stk.:
Sådan én på prøveplader: http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2011/04/12corvette-cent-z06-0071-le.jpg

og: http://www.remarkablecars.com/main/chevrolet/1959-corvette.jpg

 

Mødestedet er:

Autogalleriet
Industrivej Syd 1A

Bemærk at lokationen er flyttet fra mosen.

Onsdag kl. 19

 

Deltagere:
1: Morten Høye
2: Karsten Jensen
3: Thomas Henning
4:  Torbej Jakobsen
5: Lise Holk Bossen
6: Henrik Juul Sørensen
7: Maria
8:

24 thoughts on “Fede biler”

 1. Er det ikke lidt en skam at flytte fra så god en lokation til det der? Ja ikke for at ødelægge den gode stemning..

 2. Tænker nu også på hvor populært det bliver at ligge bag i åbne biler lige op af silkeborgvej hvor der trods alt køre en del biler. Og i forhold til autogalleriet var det jo ikke just en succes derinde sidst.
  .

 3. Så er aftalen om 3000 kvm tom hal på plads 🙂
  Den er tænkt som plan B, men kan også bruges af dem der vil lege med lys, lave lidt studie-opstilling, makro og lignende.

 4. Jeg bliver lige nød til at smide en kommentar til det med at det ikke skulle være en succes hos Autogalleriet sidst…

  Ja, vi har ikke set mange billeder derfra, men jeg synes da der var flere som stod og arbejdede og fik fine billeder ud af det, og jeg tror også dem som stod og skød på pick-up’en med Brians søster som model (sorry, husker ikke navnet) lærte noget !?

  Dem som ikke fik gode billeder ud af det (mig selv inklusiv) har måske bare ikke forberedt sig godt nok, eller ikke arbejdet hårdt nok på at lave gode billeder.
  Jeg synes det er lidt let at sige, at det ikke var en succes – som om det var Autogalleriet som var problemet 🙂
  Jeg vil hellere sige, at fotograferne ikke evnede at omsætte lokationen og mulighederne til noget fedt 🙂

 5. Fair nok Jørgen. Jeg vil omformulere. Vi var en del som var enige om at det var udfordrende at lave nogle fede skud når billederne stod parkeret tættere end på en parkeringsplads i myldertiden. Men det giver selvfølgeligt nogle helt nye/andre muligheder at der nu er stillet en stor hal til rådighed, og i den forbindelse vil jeg lige høre om der er nogle/ om det er planen at der kommer modeller med i morgen også?

  Jeg mindes godt der var en ung flot og yderst dedikeret fotograf som fik noget udmærket i kassen med lidt hjælp fra blandet godtfolk, så du har ret, helt uden resultater var aftenen da ikke. Jeg havde nok bare glædet mig en del til at lave nogle fede skud af disse lækre biler nede på den gamle vejlevej, og er nok lidt tvivlsom med at ligge bag i biler i det område der. Men lad os nu se, måske det kan fungere ok.

 6. Tror det Thomas mener er, at der er mindre risiko for politiet ser vi ligger bag i en bil som køre, hvorfra vi fotografere en af de fede biler. Der er gl. vejlevej jo lukket 😉 men fint med hallen som backup 🙂

 7. Jeg lovede at melde tilbage om Jens Damgaard havde modtaget nogle billeder fra os. Han har fået fra 2, og et link til galleriet.
  Han har dog ikke haft tid til at dykke helt ned i billederne endnu, da han er midt i en ombygning af sit hus (gad vide om han skal have plads til en ny Corvette? ;))
  Men han er glad for det, han har fået indtil nu, men vil selvfølgelig gerne se mere, og hvem ville ikke det?

Comments are closed.