Fokus på dans

Til vores klubaften den 30. januar sætter vi fokus på dans.
 
Oplægget er “formidling af bevægelse”, og hvad er mere oplagt, end at bruge morderne dans til det formål? Vi kan arbejde med fastfrysning af spring, elegante poseringer, fremtrædende muskler. Samtidig kan vi også lege med slørede bevægelser, lange lukkertider, 2nd curtain flash og meget mere.
 
Der er hyret tre dansere, som arbejder med forskellige former for danseteater og moderne ballet. Så de kan sikkert levere nogle meget spændende poseringer og akrobatiske spring, som vi kan arbejde med. 
 
Når der er tre, skulle der være muligheder for alle, da vi sagtens kan skyde flere på samme danser. Vi er jo ikke afhængige af øjenkontakt 😉
 
Da vi ikke bruger en eksisterende forestilling på et teater, har vi ikke teaterlys, og vi har heller ingen kostumer. Men hvis nogen af Jer har fx. et stort stykke stof, som kan skabe interessante kontraster og bevægelse, så tag det endelig med.
 
Vi holder til i Festsalen på Kulturellen, og Henrik Juul Sørensen kommer ca. kl. 18:30 for at låse op for danserne, så de kan gå i gang med deres opvarmning.
 
Brug endelig kommentar-felterne herunder til evt. udstyr/stof/tilbehør, som I kan tage med.
 

8 thoughts on “Fokus på dans”

  1. Jeg har 3 stk. fastlyslamper, som jeg tager med:
    2 stk. 1250W halogenlamper, som oprindelig er brugt som fastlys til produktoptagelser.
    1 stk. 30W spotlampe fra noget diskotekslys.
    Jeg regner med at de kan benyttes som lys ifm 2nd curtain flash optagelser.

  2. Det ville være rart, hvis folk lige smed en kommentar med om de kom eller ikke, så vi har en ide om hvor mange der dukker op !!!

Comments are closed.