FotoDagen13

Fotoklubberne i Danmark inviteres til at deltage i FotoDagen13 lørdag den 2. nov. kl. 9.15 til 16 på Østerbyskolen, Nygade 16, 6600 Vejen.

vejen_fotoklubProgram:
09.15 Indskrivning og morgenkaffe
10.00 Foredrag ved Mette Munkø
11.00 Studierne åbner
11.15 Workshop omkring Stacking
11.45 Frokost
12.30 Foredrag ved Brian Rasmussen fra Randers Regnskov
13.30 Studierne åbner igen
14.30 Foredrag ved Claus Lykke Jepsen Kriminalteknisk Center Region Nord
15.30 Kaffe og bekendtgørelse af vindere i fotokonkurrencen
16.00 Slut

På FotoDagen13 vil der være opbygget 2 studier med henholdsvis modeller og fuldt udklædte rollespilsfigurer, derudover er der opbygget studie til praktiske øvelser udi i stacking.
Samtidig vil der være udstillet produkter fra Nikon, Canon, Tamron, Sigma, Dörr og andre ved Click Foto fra Ribe som samtidig tilbyder censorrensning til halv pris den dag. Mød også Svend Kristensen fra Epson som viser printere fra Epsons brede program.

Der vil dagen igennem være foredrag af blandt andet Mette Munkø, Brian Rasmussen og flere, se mere på vejenfotoklub.dk under fotodagen2013
Der afholdes på dagen en fotokonkurrence. Alle deltagere opfordres til at medbringe et billede, med temaet frit emne, efter gældende regler som kan ses på fotoklubbens hjemmeside www.vejenfotoklub.dk under årets fotograf. Der er præmie til de tre bedste fotografier.

Deltagergebyret er kroner 250,- per deltager inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe, drikkevarer købes særskilt.

Tilmelding og betaling kan kun ske klubvis senest den 15.oktober 2013 ved indsendelse af deltagerliste til fotodagen2013@vejenfotoklub.dk og indbetaling af deltagergebyr på regnr.1551 konto 8715715815. Vi gør opmærksom på at der er begrænset deltagerantal og at alle tilmeldinger bliver behandlet efter først til mølle princippet.