9 thoughts on “Hvad skal vi lave…..”

 1. Jeg syntes ellers der var sat et punkt på programmet (før/efter redigering billede), og med mulighed for at sætte temaer på resten af sæsonen?

 2. Rigtigt – min fejl.

  Jamen, så stemmer jeg for, at vi bruger første aften på at lægge et program for resten af sæsonen. Der er ALT for mange huller i kalenderen, som det ser ud nu.

 3. jeg er enig med Henrik, i det som han er enig med Peter i, lige efter Peter foreslår nørde snak, som også er en god mulighed, men som sagt. Jeg er mest til det lige efter, som Henrik foreslår lige før 🙂

 4. Så vil jeg da også droppe mit indlæg fra facebook herinde, så man kan forberede sig lidt 🙂

  Vi har før stået i den situation, at vi ved sæsonstart ikke har haft et program klart.
  Desværre ender det ofte med, at vi halter lidt efter hele sæsonen, og bruger uforholdsmæssigt meget energi på hvad der skal ske næste gang, og dermed ikke får det optimale ud af aftenerne, på grund af tidsnød når vi planlægger !

  De år vi har haft de sjoveste aftener, har vi haft næsten alle aftener i kalenderen på plads efter første aften.
  Det betyder dog, at folk inden de kommer næste gang, skal tænke lidt over om de vil stå for en aften, finde emnet og en dato, så vi kan få det i kalenderen.
  Man kan sagtens være flere om at arrangere en aften, og man behøves ikke være ekspert på det område man vil lave en aften om.
  Man skal blot sørge for at lave et oplæg til web om hvad der skal ske, tage føringen når folk mødes på aftenen, og sørge for man kommer i gang.

  Så kom frisk – mød op næste gag, og byd ind med hvilken aften og hvilket tema DU gerne vil være tovholder på, så vi kan få lavet en FED kalender for foråret 2014

  Og med fare for at lyde lidt grov (for dem der ikke kender mig så godt pga min manglende deltages i efteråret..), gentager jeg lige det jeg normalt plejer at sige når vi laver programmer, og vi skal finde emner
  Lidt groft sagt, så er det dem der påtager sig opgaven med at arrangere en aften, som bestemmer hvad der kommer til at ske.
  Så jeg vil ikke vide hvad du vil have andre skal stå for, jeg vil vide hvad du vil stå for og hvornår

  (smiley forsvinder åbenbart – men som normalt er der mange af dem, så indsæt selv efter behov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.