Juleafslutning

Juleafslutning – kom med forslag
Når vi mødes næste gang i Fotoklubben Midtjylland, Herning, er det sidste gang i 2007. Og dermed sidste gang før jul – og hvad mere passende er at holde juleafslutning.
Julenissen Dorthe har lovet at lave glögg – julenissen fortæller dog det bliver hvid glögg, men det er jo også fint. Julenissen Jørgen har lovet at medbringe en mikrobølgeovn og lave nogle æbleskiver – så vaskeægte jule-nisse-hygge-stemning skal vi nok komme i. Men hvad skal vi rent fotografisk lave? Det er der ikke styr på endnu – og nu må du som julenisse-medlem komme på banen.
Et forslag kunne være at vi medbragte noget julepynt og lavede et lille sne- eller nisselandskab på white-boardet og satte en lampe op under bordet og forsøgte at skabe noget stemning. Hvad med ”mord på gammelnisse” – eller ”to nisser mødes og sød julemusik opstår”. Emnet er frit.
Vi fotografer har billeder af andre og sjældent os selv. Vi kunne hver i sær medbringe en nissehue og så skyde hinanden – eller lave nogle fællesbilleder. Julenisse-portrætbillederne kunne jo sendes rundt i de familiære kredse, der jo altid sætter pris på et julebillede.
Nu er det op til dig. Meld ud til undertegnede hvad vi skal lave eller kom med kommentarer og forslag på hjemmesiden. Ad planlægningshensyn haster det.

NB: Der er også tilmeldingspligt til næste gang. Det er lidt træls at stå med firehundrede æbleskiver og 200 liter glög, og så se, der kun komme fire medlemmer.

Julenisse-hilsner fra
Julenissen Karsten Jensen