Gældende kontingent i Fotoklubben Midtjylland.

Vi tilbyder normaltvis to prøveaftener så man har mulighed for at finde ud af om et klubmedlemskab er noget for dig. Vi benytter primært digitale spejlreflekskamera, men brugere med lommekamera er også velkomne. Det er dog vigtigt at understrege at du ikke skal forvente et aftenskolekursus på eksempelvis AOF. Fotoklubben Midtjylland, Herning, er drevet i fælleskab hvor vi hjælper hinanden i fælles læring.

Fotoklubben Midtjylland, Herning, holder til på Kulturellen, Nørregade 7, 7400 Herning, lokale 2.03 og 2.04, hvor vi mødes til klubaften onsdag i ulige uger kl. 19-22.

Kontingentets varighed er 12 måneder og koster kr. 500,- gældende fra første klubaften. I øjeblikket har vi dog ikke plads til flere medlemmer ligesom vi har indført venteliste.

Reg.: 2760, Nordea, Herning
Konto: 6267523116

Husk at skrive navn og telefonnummer på indbetalingen så vi kan se hvem, der har betalt.

Når vi har registreret betaling giver vi adgang til vores interne mailingliste, blog og gallerifunktion.

Kontakt os via konktaktformularen: http://www.fotoklubbenmidtjylland.dk/blog/kontakt-os/ eller send en mail til: kontakt @ fotoklubbenmidtjylland . dk .

Karsten Jensen
formand