Mad og modeller

Så er det ved at blive sommer i Danmark selvom vejret ikke rigtig er enig.

Onsdag er vores sidste aften inden fotoklubben går på sommerferie. I den anledning har Peter jeg aftalt at vi starter en time før og fyrer op i grillen. Håber så mange som mulig vil dukke op klokken 18.00 så vi kan hygge os lidt.

Når vi nu skal spise så er det også nødvændigt med tilmelding så vi ved hvor meget der skal handles ind.

Så smid en kommentar herunder og meld dig til senest tirsdag kl 18.00!

Det er jo meget fint med mad, men hvad skal vi så lave?

Vi skal fotografere modeller og for at gøre lidt ekstra ud af det slæber Peter & Theis studie flash og røg maskiner med.

Som altid så er modeller meget velkommene………

Nu glæder du dig allerede helt vildt til denne aften, men du spørger nok dig selv HVOR???

Som du sikkert kan se, er det i bunden af Ålykkevej.  Samme vej som skateparken og lige efter brandstationen.

HUSK modeller og rekvisitter hvis du har nogen – skriv gerne hvad/hvem….

HUSK tilmelding her på bloggen senest tirsdag kl 18.00

Tilmelding:

1. Theis Poulsen
  2. Peter Skjold Petersen
  3. Karsten Jensen
  4. Bjørn Arnesen
  5. Johnny Mortensen
  6. Søren Faurby
  7. Lene
  8. Henrik Dalager
  9. Jørgen Lawaetz
  10. Morten Bøg Andersen

25 thoughts on “Mad og modeller”

1. yep … sign me up guy’s
    🙂
    fedt at starte en time tidligere, og mamse namse……… TOP NICE………..
    but……… skater parken …….. var det ikke der med den lidt “kryderede” luft..???
    måske vejrguden peter kunne fixe så vindretningen er optimal .. 😀
    fedt nok … glæder mig .. 😉

2. Tror desværre ikke jeg kan komme, knægten er desværre blevet syg.. Hvis han har det bedre i morgen, kan det være jeg kigger forbi med en pølse, men det må tiden vise..

3. Hejsa. Jeg er på job i dag men hvis driften tillader så kigger mig og min makker over til evt. En pølser hvis det ikke er for sent med tilmeldingen…..:-)

4. Jeg har snakket med en idag som også kigger forbi som model. Helt grøn så værd god ved hende 🙂

Søren K i kigger bare over så ser vi om der ikke kan blive lidt til jer 🙂

5. mamse mad i klub, og har lige set at 2012 kommer
    MAD MAX 4 … !!!! 😀
    årets fedeste dag……… simpelthen….. får nok ikke taget billeder……….. kan ikke får armene ned… !!
    YYYYYYYEEEEEAAAAAAHHHHHHHHHHH 😀

6. TAK til alle……. 🙂 det var en FEEEEED aften igår, 🙂 totalt iorden hvad man kan med en vejr-guru, en 2500 l gasflaske, en minimalistisk weber gril, lidt elektronik, og en “dækbrænder” i husvenlig størrelse………..
    og naturlivis lidt råt kød i naturtarm…. AVESOME helt enkelt… Glæder mig helt vild til næstegang… !
    😀

7. Hej alle.
    Det lyder til, at I har haft en kanon tur. Jeg har desværre været i udlandet med arbejdet siden mandag morgen og landede først i dk igen i nat. Så jeg ku desværre ikke være med.. øv øv.. glæder mig til at se jeres billeder..

8. Selv tak J-man.. du var jo flyvende, og det kan man vel sige at Søren var også 🙂