Sæsonstart

Når sommeren er slut tager Fotoklubben Midtjylland hul på en ny sæson. Det sker onsdag den 15. august på Kulturellen, Herning.

Når vi mødes den 15. august skal du medbringe din kalender, for første aften bliver en planlægningsaften, hvor du har mulighed for at sætte dig præg på vores fælleskab.

I mellemtiden ønskes du god sommer. Husk at sommeren også kan bruges til fotoarrangementer. Bloggen er åben!

Karsten Jensen

4 thoughts on “Sæsonstart”

1. Jeg har lige en kort planlægnings kommentar 🙂

Planen er at vi denne aften, laver hele efterårets program.
    Altså udfylder samtlige datoer med emner og ansvarlige for den pågældende aften.
    Vi har tidligere gjort det på den måde, og det var langt den bedste sæson, når det kommer til at få maksimalt fotografisk udbytte af vores klubaftener.

Så alle bedes lige gøre sig nogen overvejelser om, hvad de synes vi skal have på programmet i efteråret.
    Og som Karsten skriver, så husk kalenderen… 🙂
    Vi SKAL have udfyldt alle dato’er frem til juleferien , så det duer ikke hvis alle lige skal hjem og se hvornår de kan stå for en aften..

God sommer til jer alle.