Sæsonstart

Kære fotovenner og modeller af Fotoklubben Midtjylland, Herning….. Vi er nu igen ved at være klar til at tage fat på en ny og spændende sæson – set gennem et objektiv. Derfor mødes vi onsdag den 3. august kl 19 på Kulturrellen, lokale 4.01 og 4.02, Herning.

Aftenens forløb er at vi lige udveksler sommerferieminder og dernæst tegner årets program. Her kommer du som fotograf og model ind i billedet, da du har mulighed for at sætte dit præg på programmet og oplyse hvad du vil byde ind med.
Når programmet er ved at være fastlagt tages der fat på den efterfølgende aften, hvor vi gerne skulle se om vi kunne få planlagt en modelaften ved Vesterhavet eller Fuglsang Sø.

9 thoughts on “Sæsonstart”

1. Jeg kommer – og håber at se så mange som muligt, så vi kan få et lige så fedt program stablet på benene, som vi har haft i foråret !

Det var super fedt, at der altid ver én (eller flere) som stod for aftenen, så jeg håber folk lægger hovedet i blød, og byder ind med hvilke aftener de gerne vil stå for.
    Tjek evt. “program” i menu’en, for at se hvilkek dato’er vores klubaftener ligger på 🙂

Vi ses 🙂

2. yoohh guy’s … well dunno…! om jeg kommer .. er ferieramt, og hvis muligheden er der …….. kommer jeg. lige et indspark til aftenen, har ideer til et “Dangerous Girls” project … det involvere modeller, softguns, og naturligvis en location, der har jeg et par potentielle steder i kikkerten .. men de fleste involver kørsel… så… mangler egentlig bare modeller, dato og en beslutning omkring hvilken lokation der skal vælges…… så
    😀
    ses …. or maybe not…!!

3. Hey…. Håber i har nyt jeres ferie, min venter lidt længere fremme… men jeg melder fra til i aften… Glæder mig til at se hvad i finder på og lyder som et hit med johnnys forslag

4. Johnny – Der behøves ikke gå demokrati i det, når der skal vælges lokation osv. det vælger du bare – eller går det op i snak det hele.
    så vælg en dato for hvornår du vil lave sådan en aften, så smider jeg den på programmet 🙂