Taekwondo

Næste gang står fotograferingen ikke på dyr, som oprindeligt annonceret, men derimod taekwondo og mulighed for masser af action.

Vi mødes ved Sportscenter Herning, Holingknuden 3, 7400 Herning onsdag den 5. juni kl. 19, hvor vi kan starte med at finde ud af hvad vi vil og hvordan.

Herning Takwondoklub har selv forskellige våben samt en trampolin med, som de f.eks. kan lave forskellige spring og spark fra.

Vi kan lave kamp-scener mellem 2 eller flere, action scener eller hvad vi har lyst til. Klubben kan også have nogle ideer, men det snakker vi om, når vi ses derude.

Alt er muligt, kun fantasien sætter grænser.

Aftalen er, at Herning Taekwondoklub og personerne vi fotograferer får billederne, og at de gerne må bruge det f.eks. i deres klubblad eller på deres hjemmeside osv.

Tilmelding nødvendig.

Deltager:

1: Maria Mathiesen
2:

11 thoughts on “Taekwondo”

1. Jeg desværre springe over igen igen, PGA arbejde i kbh. Håber i får en god aften.

2. Faldt sq i søvn på sofaen .. Så nåde det desværre ikke lige… Håber i havde en god aften ..

3. prøver lige igen så det giver lidt mere mening
    Der er afslutning på onsdag ifølge planen, er der nogen der ved hvordan det foregår?