Tæt på dyr

Ved næste møde går Fotoklubben Midtjylland, Herning, helt tæt på når makrofotografering står på menuen.

Henrik Juul Sørensen er tovholder på vores aften med makrofotografering, hvor vi også får besøg af nogle krydyr, der stiller sig op som model.

Vi mødes på Kulturellen, den 16. januar kl. 19.

13 thoughts on “Tæt på dyr”

1. Hej alle – og godt nytår.
    Jeg har haft en pause (ikke med at fotografere, men med at komme til klubaftener), men nu er jeg klar, så jeg kommer d. 16/1. Har snakket med Henrik om det.

2. – nå jo, krybdyr er vist taget af planen, men det fortæller Henrik måske om – til gengæld, er andre små ting til at fotografere, eller medbringe 🙂

3. Ingen hoste-hoste…. Bare rolig, Thomas 😉

Det er mig, der ikke har fået skrevet til Lene om den zoologiske have, som Morten har fremskaffet 😉 (beklager Lene)

Det bliver en fantastisk aften med spændende krible-krable-krybe-ting.

… og af hensyn til tilmeldinger, så kommer jeg 😀

4. NY ADRESSE TIL I MORGEN!!!
    På vegne af Morten:
    Adressen er ændret for arrangementet i morgen. Det er rykket til Præstelundskolen i Brande. Adressen er Præstelunden 6. og vi kan køre ind via præstestien og parkere i skolegaarden.
    Årsagen til ændringen er, at de små dyr ikke kan holde til temperatursvingninger i det format, som vi oplever lige nu mellem ude og inde..

Vi ses kl. 19.00 i morgen.

5. Tak John.
    Simon ringede her til aften og han tør ikke tage dyrene ud (alligevel) så vi holder det på Præstelundenskole. Indkørsel er fra skoletiden og Simon, John og jeg er der omkring 18:45.
    Håber I kan finde ud af noget med kørepuljer.
    Beklager den sene ændring fra Simon 🙁

6. Jeg kører fra Karup til Brande i stationcar med plads til yderligere 3 personer med gear.

Hvis der er nogen, som vil med, så send en besked på 26 36 39 12