Ugens billede #39

Så er det tid til at prøve noget nyt i vores lille klub 🙂

Vi har jo et galleri som i sikkert godt kender alle sammen men ikke for brugt så meget. Det at være i en fotoklub er jo også noget med at få vist sine billeder frem. Både dem vi laver i klubben, men også dem vi laver uden for klubben.

Derfor prøver vi nu et nyt koncept af for at se om vi kan få lidt gang i vores galleri.

Til at starte med kører vi det som ugens billede – er der ikke tilslutning nok må vi så rykke det så tiden bliver længere.

Der er ingen regler om at billedet skal være taget i den pågældende uge. Det er ugen billedet er uploadet til galleriet der tælder. Billedet der bliver valgt som ugens billede kommer i en post her på bloggen sammen med link til fotografens hjemmeside/facebook/twitter/email/ eller hva i nu har lyst til 🙂

Jeg har været så flabet at starte ud og ugens billede for uge 39 er blevet nedenstående.

Foto: John
Foto: Johnny

Johnny hvis du smider en kommentar så tilføjer jeg link til hvad du nu vil have linket til 🙂

Retnings linjer

• Hver uge udvælges et billede til ugens billede
  • Vinderen fra sidste uge vælger det nye billede
  • Samme fotograf kan selvfølgelig ikke vinde to gange i streg
  • Det valgte billede skal være uploadet i pågældende uge
  • Billedet kan være taget når som helst og i hvilken som helst sammenhæng.

Har i spørgsmål/forslag så smid endelig en kommentar.

Sidst men ikke mindst… KOM IGANG MED AT BRUGE GALLERIET BÅDE TIL BILLEDER OG KOMMENTARER

8 thoughts on “Ugens billede #39”

1. synes det er et fedt initiativ… og ja det er for sløvt
    med tilgang af billeder og ja … ikke mange kommentarer… hvilket i min verden er det samme som … no help… you are on your own !!!! og det passer ikke helt til formålet med klub… !
    🙂
    så fedt initiativ

2. Argh Jan godt du er vågen 🙂

Jeg fik lige et telefon opkald mens jeg sad og skrev det fra en John også skete der nok lidt navne forvirrig i mit lille hoved 🙂

Det er hermed rettet og stor undskyld til dig Johnny 🙂

3. Måske man skulle lave det til månedens billede i stedet? Synes det var en god ide, og i denne uge er der jo kommet en del billeder ind, så måske det godt kan lade sig gøre alligevel!?